sm-kaart.jpg

Adres

Gemeentekantoor Elburg
Zuiderzeestraatweg Oost 19
8081 LA  Elburg

routebeschrijving gemeentekantoor Elburg

Auto

Vanaf Zwolle:
U neemt de A 28 richting Amersfoort. Bij de afslag 't Harde/Elburg slaat u af. Onderaan gaat u rechts richting Elburg. U gaat rechtdoor tot u bij de rotonde komt. Deze gaat u driekwart rond. U rijdt dan op de Zuiderzeestraatweg Oost. Aan uw rechterhand krijgt u een molen en aan de linkerhand het gemeentekantoor.

Vanaf Amersfoort:
U neemt de A28 richting Zwolle. Bij de afslag 't Harde / Elburg slaat u af. Onderaan gaat u links richting Elburg. U gaat rechtdoor tot u bij de rotonde komt. Deze gaat u driekwart rond. U rijdt dan op de Zuiderzeestraatweg Oost. Aan uw rechterhand krijgt u een molen en aan de linkerhand het gemeentekantoor.

Vanaf Flevopolder:
Als u over de brug komt (Flevoweg), gaat u rechtdoor bij de eerste rotonde en vervolgens linksaf bij de tweede rotonde (Zuiderzeestraatweg). U volgt deze weg tot u een molen aan uw linkerhand ziet. Dan is het gemeentekantoor aan uw rechterhand.

U kunt vrij parkeren bij het gemeentekantoor.

 

Openbaar vervoer

Trein
Vanaf Groningen:

U kunt reizen naar Zwolle en vandaar verder per bus (zie onder). U kunt ook doorreizen met de stoptrein richting Utrecht en uitstappen in 't Harde. Vandaar reist u door per Regiotaxi (zie onder).

Vanaf Amersfoort:
U kunt met de intercity naar Zwolle reizen en vandaar verder per bus (zie onder). U kunt ook met de stoptrein richting Zwolle reizen en uitstappen in Nunspeet. Vandaar reist u verder per bus (zie onder). Een andere mogelijkheid is met de stoptrein richting Zwolle te reizen en uit te stappen in 't Harde. Vandaar reist u door per Regiotaxi (zie onder).

Bus
Vanaf Zwolle:
U neemt lijn 100 richting Harderwijk. U stapt dan uit bij de halte De Voord/Klaverplein. Deze halte bevindt zich op 5 a 10 min lopen van het gemeentekantoor.

Vanaf Nunspeet:
U neemt lijn 100 richting Zwolle. U kunt dan uitstappen bij de halte De Voord/Klaverplein. Deze halte bevindt zich op 5 a 10 min lopen van het gemeentekantoor.

Vanaf de halte is het gemeentekantoor eenvoudig te vinden. Vlakbij de halte staat de Oosterkerk. U gaat de straat links hiervan (de Paardebloem) in en loopt deze weg helemaal uit. Aan het einde gaat u rechtsaf en u loopt deze weg ('t Straatje) af en u ziet dan het gemeentekantoor aan de overkant van de Zuiderzeestraatweg.

Regiotaxi: Noord-Veluwe

Regiotaxi Noord-Veluwe is een nieuwe vorm van openbaar vervoer voor iedereen in de gemeenten Elburg, Epe, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Nunspeet en Oldebroek.