Gisteravond heeft de Rijksoverheid een vergaande lock-down afgekondigd om het groeiende aantal besmettingen in Nederland terug te dringen. Eén van die maatregelen betreft de sluiting van alle publiek toegankelijke doorstroomlocaties, zoals musea, theaters, en bibliotheken (gedeeltelijk). Deze maatregel geldt tot nader order.

Dit betekent dat we ook onze studiezalen voor externe bezoekers opnieuw tot nader order moeten sluiten voor bezoekers. We begrijpen dat dit vervelend is; mocht u dringende vragen hebben, neem dan contact met ons op via het contactformulier, zodat we samen naar een passende oplossing kunnen kijken. We staan in ieder geval digitaal voor u klaar: mocht u voor uw onderzoek bepaalde informatie nodig hebben, dan kunnen wij dit in veel gevallen digitaal aan u verstrekken. Houd voor nieuwe ontwikkelingen onze website en social media in de gaten.

We wensen u veel sterkte in deze lastige tijden. We hopen dat we u in de loop van 2021 weer mogen verwelkomen om onderzoek te doen in onze fascinerende collecties!