Onze studiezalen zijn tot nader order gesloten.

In verband met het op 31 maart door de Rijksoverheid afgekondigde besluit om de maatregelen in de bestrijding van het Coronavirus te verlengen tot 28 april zijn onze studiezalen in Elburg, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet en Oldebroek in ieder geval tot 28 april gesloten. We volgen de ontwikkelingen op de voet en handelen overeenkomstig de richtlijnen van het RIVM en het daarop gebaseerde beleid van de regering en de gemeente Elburg.

Veel van onze bezoekers en vrijwilligers behoren tot de kwetsbare groepen die door dit virus hard getroffen kunnen worden. We willen met deze maatregel zowel onze bezoekers als ook onze medewerkers beschermen en bijdragen aan het tegengaan van de verspreiding van het virus. Wij hopen hierbij op uw begrip.

Mocht u desondanks informatie willen opvragen of heeft u vragen, neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website. Wij proberen dan middels maatwerk zoveel mogelijk aan uw informatieverzoeken te voldoen.

U kunt gedurende onze openingstijden ook contact opnemen met het Streekarchivariaat via ons centrale e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. En natuurlijk kunt u al veel informatie vinden via onze website!

Het team van het Streekarchivariaat wenst u veel sterkte in deze bijzondere tijden. Blijf gezond en we hopen u, wanneer de situatie het weer toelaat, weer in een van onze studiezalen te mogen verwelkomen.