Hou jij van nieuwe ontwikkelingen? Vind jij het leuk om te werken op het snijvlak van business, archief en ICT? En wil jij je daarnaast inzetten voor een betere informatievoorziening voor maatschappij én overheid?

Dan zijn wij naar elkaar op zoek!


Stel je de situatie als volgt voor: Een kleine overheidsorganisatie staat aan de vooravond van een digitale transformatie en heeft daarvoor grote ambities. Naast dat de organisatie zelf volledig digitaal wil werken, heeft zij een belangrijke regionale taak; het borgen van digitale duurzaamheid in de regio door het oprichten van een e-Depot voor vijf gemeenten. Om deze ambities waar te maken, moet de bestaande technische infrastructuur worden geharmoniseerd en een aantal applicaties opnieuw worden ingericht. De fase van de tekentafel is voorbij; het is nu tijd voor het daadwerkelijk zetten van stappen. Dat is precies de opgave waar het Streekarchivariaat Noordwest-Veluwe voor staat!

Wij zijn daarom op zoek naar een


Functioneel beheerder (36 uur p/w)

 

Wil je meer weten over de functie? Lees hier de volledige vacature om te zien of we op zoek zijn naar elkaar!

Wil je meer weten over het belang van digitale duurzaamheid ten aanzien van overheidsinformatie, en wil je weten wat de ambities zijn van het Streekarchivariaat om de aankomende jaren met de samenwerkende gemeenten te werken aan deze digitale duurzaamheid? Bekijk dan ons korte informatiefilmpje die we begin dit jaar hebben gemaakt!